contac-direct

pliante-distribuite-la-clienti.jpg

oferta

Incriere PromoterProdusele si serviciile tale distribuite exact la potentialul client!

Exista o multitudine de modalitati de a face publicitate produselor si serviciilor unei companii, insa cea mai populara si apreciata este distributia de pliante, care permite ca mesajul sa ajunga direct in mainile clientilor.

La ora actuala, acesta este modul cel mai eficient prin care o companie se poate lansa pe piata de afaceri, pentru a se face cat mai cunoscuta.

Dorim sa oferim serviciile de cea mai buna calitate care sa targheteze exact clientii doriti de dumneavoastra, fara a irosi bugetul alocat.
Targhetarea segmentului tinta se face in functie de sector, judet sau chiar prin intermediul unei harti care include zonele dorite de dumneavoastra.

Serviciile oferite de noi costa mult mai putin decat o campanie de marketing direct, iar eficacitatea unei campanii de distributie pliante este mult mai ridicata.
Serviciile noastre includ machetarea materialelor promotionale, productia, campanii de distribuire exact pe segmentul tinta ales.

De asemenea, va putem ajuta sa determinati segmentul tinta si sa creem un program personalizat pe propriile obiective urmarite.


MOTIVUL

motivul- ne-am specializat in distributia de flyere atat pe piata locala cat si nationala.
- stim de ce este nevoie pentru a va oferi cel mai bun raport calitate-pret.
- putem crea trafic pe site-ul dumneavoastra si sa atragem noi clienti.
- consultare gratuita cu un agent pentru targhetarea segmentului tinta.


GARANTIA

garantia- poze cu agentii
- raport pe mail cu numarul de pliante distribuite din 3 in 3 ore
- verificarea agentilor de catre supervizori DAR si la cererea clientului
- VERIFICAREA AGENTILOR SI SUPERVIZORILOR PRIN GPS